En yakın Başlangıç Eğitiminden haberdar olmak için formu doldurunuz. - ytuhavk.org/iletisim

12 - 13 Kasım Hafta Sonu Planı

01 Haz 2022 - 31 May 2023
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Mahmut Yalçın
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 472
Kayıt: 11 Şub 2019, Pzt, 01:30
Tam Adı: Mahmut Yalçın
Kulüp ID: 2018017

12 - 13 Kasım Hafta Sonu Planı

#1

Mesaj gönderen Mahmut Yalçın »

Normalde bu hafta sonu için okul aracı ayarlanmıştı ama pazartesi tekrar araç işletmeye gidildiğinde öğrenildi ki Özcan abi'nin hafta sonu sınav görevlendirmesi olmasından vs kaynaklı araç ayarlanamıyormuş. Ayın 21 i itibariyle vizeler başlıyor yani bu hafta sonu çoğunluk için vize öncesi son müsait zaman olabilir. O yüzden Eğitmenler olarak boş geçirmek istemiyoruz.

  • Devam eden bir başlangıç eğitimimiz var şuan odağımız ona kaymış durumda ama Çorlu hem rüzgar yönü hem rüzgar şiddeti açısından güzel göstermemekte. Kuzey türevli rüzgar için belki Türkgücü düşünülebilir ancak şiddet böyle iken maalesef çorluyu elemek durumundayız. Trakya bölgesi olduğu için de aynı sebeplerden ötürü Uçmakdere de iç açıcı değil

  • İstanbul içi hava durumu da yine fazla sert ve kuzey türevlerinde. Pazar gününden bugüne kadar rüzgar şiddeti alçalma eğiliminde ilerleyen günlerde düşüş devam eder de limitler dahilinde olursa nakkaş etkinliği de planlanabilir.

  • Eğitmenler olarak Bolu Abant bölgesini düşündük fakat hafta başında kuzeyli gösteren rüzgar şuan güney türevlerine dönmüş ve şiddeti çok azalmış. Başlangıç eğitimi için Abant'ın kuzey türevleri olması gerekmekte.


  • Bursa Fadıllı bölgesinde hem başlangıca uygun kuzey türevlerine uçuş veren yaklaşık 40 mt lik bir tepe mevcutmuş. Hem başlangıç için ( 40 mt ) hem de Fadıllıda BPE+ için ( 200+ mt) 2 günlük 1 gece konaklamalı bir etkinlik düşünülebilir. Bu seçenek daha önce gitmediğimiz bir bölge olduğu için başlangıcı götürmek konusunda tereddütlerimiz var ama BPE+ için Fadıllı etkinliği planlayıp başlangıç tepesine de keşif için uğrayabiliriz.

  • Bizim cefakar Sakarya'mız Pazar gününden itibaren iyi göstermiyordu fakat şuan yavaş yavaş düzelme eğiliminde ( 2 gün içinde ) BPE+ için konaklamalı Sakarya planlayıp misafir olarak yanımızda Başlangıçlardan gelmek isteyenleri götürebiliriz ( araçta yer olursa ).

  • İnönü etkinliği de planlanabilir şuan hava uygun gözükmüyor ama eğer düzelirse konaklamalı olarak değerlendirilebilir.

Anlayacağınız düşündüğümüz seçenekler fazla artık hava durumu netleştikçe hangisine evrilirse gideceğiz. Araç konusunu yine ring şirketi ( Murat Abi ) ile çözeriz muhtemelen. Günübirlik olmasındansa 2 günlük olması maliyet konusunda daha ucuza denk gelmekte.

Gidilecek yerden tamamen bağımsız etkinlik başvuru formunu doldurunuz. Bir anda kendimizi Bursa'da bulabiliriz çünkü..






Daha Fazla Bilgi Edinin :
Kullanıcı avatarı
Zeynep Türkmen
Mesajlar: 166
Kayıt: 17 Eki 2021, Pzr, 23:39
Tam Adı: Zeynep Sude Türkmen

Re: 12 - 13 Kasım Hafta Sonu Planı

#2

Mesaj gönderen Zeynep Türkmen »

Net Etkinlik Ücreti, her etkinlik olduğu gibi etkinlik sonunda belli olacaktır.

Etkinlik Ücreti : 530 TL dir. Etkinlik içinde nakit para muhafazası ile uğraşmak istemediğimizden ödemeyi ibana göndermek zorunludur.



Belirtilen bedeli aşağıda verilen hesap bilgilerine gönderiniz :
  • Banka :
    • QNB Finansbank ( EnPara )
  • Hesap sahibi :
    • @Zeynep Sude Türkmen
  • Iban :
    • TR66 0011 1000 0000 0116 3562 52
Kilitli