• info@ytuhavk.org

2014 / 1 Dönem Başlangıç Eğitimi

2014 / 1 Dönem Başlangıç Eğitimi

2014 / 1 Dönem Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi

Denizli-Pamukkale ‘de gerçekleşecek başlangıç eğitimi için son hazırlıklar güz yarıyılı sınavları dolayısıyla ağır ilerlemektedir. 3 Ocak ’15 Cumartesi günü sınav sonuçlarına göre oluşturulan katılımcı listesini açıklamayı planlıyoruz.

Liste açıklandıktan sonra adı bulunan adayların etkinlik için araç kullanım durumunu öğrenmek ve bu doğrultuda planlama yapabilmek adına form gönderimi isteyeceğiz.

Başlangıç eğitimi ile ilgili tüm duyurular forum ve mail gruplarında…Eş zamanlı sosyal medya sayfalarımızda… Takipte kalın !

 

Yeni Üye Alımı Olmayacaktır !

2014 / 1 dönem yamaç paraşütü başlangıç eğitimi dönem başından itibaren hazırlığı yapılan bir etkinliktir. Teorik dersler ve sınav yapılmıştır. Bu etkinlik yeni bir başlangıç eğitimi duyurusu değildir!

 

Kulüp Pilotları ve Başlangıç Tekrar Öğrencileri

Kulüp pilotlarından bu etkinliğe katılmak isteyenler için başvuru süreci başlamıştır. Ayrıntıları ve başvuru formunu forumda bulabilirsiniz.

Geçen sene başlangıç eğitimi almış ve bu sene yeniden katılacak başlangıç tekrar öğrencileri, yeni başlangıç öğrencileri ile aynı formu kullanacaktır. Dolayısıyla başlangıçlara yapılan duyuruları takip etmeleri gereklidir.

YTÜHAVK